top of page
chris_femteelement.png

HVEM ER VI?

BF BYG

Består af Chris Brøcher og Mikkel Frederiksen, som begge har været i håndværkerfaget i mange år. Mikkel er uddannet tømrer og Chris uddannet teknisk tegner med speciale i byggebranchen. Begge har stor erfaring indenfor montering af forskellige inventarer, og store som små projekter. De to har arbejdet sammen i flere år på samme arbejdsplads og har derfor opbygget et tæt samarbejde, hvor de supplere hinanden med deres kompetencer på diverse projekter.

 

TILLID

Hos BF BYG ved vi godt at det hele handler om tillid. Vi arbejder derfor ud fra denne kerneværdi, hvor det er vigtigt for os at have vores kunder med hele vejen, og dele eventuelle udfordringer med jer. 

chris_portræt.png
mikkelportræt.png

MIKKEL FREDERIKSEN

CHRIS BRØCHER

Vi ønsker at være med til at gøre en forskel for dig og det du går og drømmer om. Vi vil i samarbejde med dig sikre, at din drøm bliver til virkelighed. Hos BF BYG sikrer vi at dit næste projekt ikke bliver en langsommelig proces, men et godt stykke håndværk som vil kunne holde de næste mange, mange år. 

Som tømrer- og montagefirma har vi fokus på vores kunders ønsker og behov, vi overholder altid vores aftale og afslutter aldrig et projekt før du, og vi selv er tilfredse med resultatet. 

Start dit drømmeprojekt 
Fortæl os om det, allerede i dag.

bottom of page